Uutiset & tapahtumat

7.7.2017

Kesähuollot

Oy Scantarp Ab:llä on tuotannon kesäseisokki 10.7. – 4.8.2017. Tuotteita ei voida lähettää 17.7. – 28.7. välisenä aikana.

Aikavälillä 17.7. – 4.8. voi olla ajoittaisia sähkökatkoksia, jolloin esimerkiksi sähköpostimme ei toimi.

26.5.2017

Koristetykkien maalaus

Tykit ovat Sotamuseon Scantarp OY:lle säilytettäviksi luovutetut. Toinen niistä on vuodelta 1917 ja toinen vuodelta 1918. Sopivasti Suomi 100 v. teemaan. Kiltalaisten tekemä työ osoittaa yhteisömme sitoutumista yhteisten arvojemme taakse.

16.5.2017

The Techtextile exhibition was a great success. Thanks to our customers and partners. The picture demonstrates our Scandinavian look.

24.1.2017

Techtextil 2017

Techtextil messut järjestetään 9. - 12. toukokuuta 2017, Frankfurt am Main:issa, Saksassa.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi osastollemme 3.0 F61 tutustumaan uusimpiin tuotteisiimme!

7.7.2016

Huoltokatko ja kesälomat

Pyydämme huomioimaan, että olemme suljettuina viikkojen 28-31 välisen ajan huoltoseisokin ja lomien takia. Emme voi lähettää tai vastaanottaa tavaraa tuona aikana!

7.7.2016

Tori2016

Kauppatorilla Helsingissä on kilpailu uusista torikojuista. Scantarp on toimittanut kankaat näihin oranssi - valkoisiin perinteitä kunnioittaviin kilpailuehdotuksiin. Voittaja ratkeaa yleisökilpailun perusteella syksyn aikana.

24.3.2016

Hyvää Pääsiäistä

Scantarp on pääsiäisen ajan kiinni. Hyvää pyhää kaikille, toiminta jatkuu normaalisti tiistaina 29.3. Vielä ehdimme valmistaa keväällä tarvittavia tuotteita.

23.3.2016

Torikausi alkaa.

Markkinakausi on käynnistymässä turuilla ja toreilla toden teolla ja kangasta torikatoksia varten on saatavissa. Tiedustelkaa myyjiltämme värivaihtoehtoja ja toimitusaikoja.

15.2.2016

” Tuuna tori” Nuorten suunnittelema teos Kuopion torille kaupunkilaisten iloksi

” Tuuna tori” Nuorten suunnittelema teos Kuopion torille kaupunkilaisten iloksi
Kuopion Rouvasväenyhdistyksen ja Kuopion kaupungin yhteiseen Nuorten Oma Kuopio! – hankkeeseen osallistuvien kaupungin nuorisotilojen ja koulujen nuoret esittelevät keskiviikkona 10.2 klo 10 kaupungintalon juhlasalissa tekemiään luonnosehdotuksia Kuopion torille Apajan toripysäköintiin johtavan porrashuoneen julkisivuun tehtävästä toiminnallisesta seinäteoksesta.
Nuoret ovat tehneet suunnitelmat kaupungin markkinointiteema ”Rakkaudella Kuopiosta” lähtökohtanaan. Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen, Kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n Tilla Martikainen sekä Kuopion pysäköinti Oy:n Mika Eskelinen ja Laura Kallio-Kokko ovat mukana vaikuttamassa lopulliseen teosvalintaan. Nuorten suunnittelema valmis teos julkistetaan torilla 4.3. 2016. #nuortenomakuopio

  • Facebook: Nuorten oma Kuopio
  • www.designkuopio.fi
  • #/nuortenomakuopio

22.12.2015

SCANTARP TOIVOTTAA ASIAKKAILLEEN HYVÄÄ JOULUA

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme ja toimittajillemme hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Vuodenvaihdehan on aika, jolloin ihmisten pitäisi voida rauhoittua viettämään aikaa läheistensä kanssa. Haluamme kuitenkin varmistaa, että kaikki tilaukset voidaan toimittaa varmasti ja sovittuun aikatauluun. Tämän vuoksi työskentelemme myös joulun ajan kaikkina arkipäivinä.

Lähetystoimintomme on suljettu 4.-5. Tammiluuta 2016.

29.10.2015

GQAR tarkastaa laatua

Scantarp on huoltanut Asiakkaan telttoja. AQAP -standardin hengessä tehdään pistokokein tarkastuksia huollettuihin tuotteisiin. Katselmuksesta laaditaan pöytäkirja, joka liitetään sopimuksen mukaisesti toimittajan asiakirjoihin. Tällä menettelyllä sekä Asiakas että toimittaja voivat vakuuttua siitä, että tilattu työ on tehty vaatimusten mukaisesti. Molempien osapuolten tyydytykseksi tarkastuksessa ei havaittu poikkeamia. Työ voitiin luovuttaa suunnitellulla tavalla.

4.8.2015

Syksyn toimitukset käynnistyneet vauhdilla

Tuotantomme käynnistyi elokuussa loma- ja huoltoseisokin jälkeen. Hallikate, kangas ja peitetuoimitukset ovat täydessä käynnissä. Odottelemme innolla alkavia sateita.

2.8.2015

Quality

Quality Control of Scantarp

Scantarp makes own daily quality control to ensure the conformity of the products. For all products Scantarp has an individual control plan to make sure everything to be tested as needed. The samples are taken from every production batch when the run starts. In laboratory weight, adhesion, tear strength and flame tests are done. 2 m² sample are taken from visual inspection from every batch also. Same tests as mentioned are done and beside this tensile strength, width and thickness. Cold resistance, heat ageing, abrasion resistance, flex cracking, color coordinates and IR-reflexion are done when requested. The results of the tests are saved to Wilab –computer system.

The fire tests are done according to the EN ISO 11925 -2 standard. Scantarp has possibility to make fire tests according DIN 75200 also.

17.6.2015

Scantarp on kesälomalla elokuun 1. päivään saakka

Pyydämme huomioimaan, että olemme suljettuina viikkojen 28-31 välisen ajan huoltoseisokin ja lomien takia. Emme voi vastaanottaa saapuvaa tavaraa tuona aikana!

15.6.2015

Arkkitehtiopiskelijat käyttivät Scantarp kankaita

Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen Wood Program -kurssi rakentaa paviljongin Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä sijaitsevalle aukiolle osana Arkkitehtuurimuseon kesänäyttelyä. Paviljonki yhdistelee puutarharakenteiden tyypillisiä muotoja mielikuvaan metsästä keskellä kaupunkia.

15.6.2015

Maastouttaminen

Scantarp on kehittänyt teknisiä kankaita asiakaslähtöisesti useisiin käyttötarkoituksiin. Kangaslaatujen vaihtoehdot, väri- ja päällystysmateriaalit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Sotilaallisen suojaamisen alueella lippulaivatuotteemme on naamiomaalausohjeen mukaisesti heijastamaton kuomukangas. Siitä valmistetut kuomupeitteet, teltat, hallit ja sääsuojat ovat laajalti käytössä Suomessa kaikissa kolmessa puolustushaarasssa. Kansainvälisiin kriiseihin kehitetty telttakangas on löytänyt markkinoita Suomen lisäksi muiden kriisinhallintaan valmistautuvien maiden asevoimien käytössä.

Scantarpin yhdessä Suomen Puolustusvoimien kanssa kehittämät maastouttamisjärjestelmät ovat tulleet tutuiksi asevelvollisille. Toimivat maastouttamisvälineet ovat kaiken sotilaallisen naamioinnin perusta. Helppo käytettävyys ja oikea toiminnallisuus takaavat hyvän lopputuloksen. Kouluttajien vuosikymmenten aikana opettamat totuudet ”irti kohteesta - liepeet maahan” toteutuvat parhaiten asejärjestelmien ja laitteiden päälle räätälöityjä maastouttamisjärjestelmiä käytettäessä. Häivetekniikka ja maastouttaminen ovat Scantarpin ominta osaamisaluetta.

Telttoja ja telttajärjestelmiä on kehitetty pitkäjänteisesti. Olemme saaneet Nato-koodit mm. (Hornet) sääsuojalle, lääkintäteltalle. Ilmakaarielttamme on valittu osaksi MAPU jopo –konseptia, johon toimitamme myös mittavan maastouttamisjärjestelmän. Valinta osoittaa Asiakkaamme pitävän Scantarpia luotettavana materiaali- ja järjestelmätoimittajana.

2.3.2015

Jääkirkko Juuassa

Juukaan rakennettiin maailman suurinta jääkupolia talvella 2014-15. Rakennelma oli korkeudeltaan 30 metriä.

Rakennustyön teki hollantilaisen Eindhovenin teknillisen yliopiston kansainvälinen ryhmä. Rakennelman materiaali oli lunta, vettä ja sahanpurua sisältävää pykriittiä, jonka kerrottiin olevan kolme kertaa vahvempaa kuin jää. Scantarpin keltainen kangas oli rakennelmaassa muottina.